برون سپاری طرح های تحقیقاتی پژوهشگاه ارتباطات به بخش خصوصی

به گزارش پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمد خوانساری در مورد تقویت ارتباط با دانشگاه ها، مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان، در حوزه ICT گفت: برون سپاری طرح های تحقیقاتی این پژوهشگاه به شرکت های فعال در بخش خصوصی، همکاری با 10 دانشگاه کشور در قالب قراردادهای همکاری پژوهشی و انعقاد چهار توافق نامه همکاری با شرکت های دانش بنیان در راستای تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه در زمینه های توسعه سیستم عامل بومی، مرکز عملیات امنیت بومی و اینترنت اشیا از جمله فعالیت های برنامه ریزی شده در این راستا است.
وی به برگزاری فراخوان های متعدد برای انجام طرح های کلان پژوهشگاه از جمله طرح جویشگر، توسعه فاوای روستایی و اینترنت اشیا با مشارکت و اولویت بخش خصوصی و دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: تجهیز، به روزرسانی و توسعه 14 آزمایشگاه تایید نمونه و تخصصی فاوا در دانشگاه ها و راه اندازی و توسعه هشت آزمایشگاه آپا در دانشگاه های برتر کشور از دیگر فعالیت های پژوهشگاه ارتباطات است.
خوانساری با اشاره به جذب 10 نفر از نخبگان کشور به عنوان دانشجوی دوره دکتری پژوهش محور در این مرکز، ادامه داد: انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در راستای توسعه فضای کارآفرینی حوزه فاوا از طریق شناسایی و همچنین برگزاری دوره های آموزشی و استعدادیابی کارآفرینی در بین دانش آموزان (طرح کاشف) انجام شد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب و توسعه همکاری های پژوهشی، علمی و مشاوره ای در راستای ایجاد فضای کارآفرینی عملی با برگزاری رویداد جهانی استارتاپ ویکند دانشگاه نیز در سال جاری انجام شد.
خوانساری انعقاد تفاهم نامه همکاری با صندوق حمایت از صنایع الکترونیک در راستای حمایت و ارایه تسهیلات لازم به طرح های تحقیقاتی، آزمایشگاهی، نیمه صنعتی و صنعتی شرکت های خصوصی حوزه فاوا را حایز اهمیت خواند و ادامه داد: همچنین تفاهم نامه همکاری با پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای برپاسازی پارک پیشروان فاوا در کشور انجام شد.
رئیس پژوهشگاه، بکارگیری دانشجویان نخبه و علاقمند حوزه فاوا و توسعه فناوری کاربردی و اشتغال زایی برای ارتباط گیری بهتر با دانشگاه ها را ضروری دانست و گفت: تعامل در راستای انعقاد تفاهم نامه با مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری در راستای طرح جویشگر نیز درحال انجام است.
وی، همکاری در ارزیابی بیش از 70 شرکت متقاضی دریافت تسهیلات دانش بنیان با کارگزاری ارزیابی شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ارزیابی بیش از چندین شرکت در حوزه خدمات نرم افزاری را مهم دانست و افزود: تشکیل کارگروه های فنی و ارزیابی بیش از 130 پرونده شرکت خصوصی متقاضی تسهیلات وام نیز، از دیگر اقدامات این مرکز است.
خوانساری با بیان اینکه تعامل و همکاری نزدیک با سندیکای مخابرات ایران و سازمان نظام صنفی رایانه ای، در دستورکار این پژوهشگاه قرار دارد؛ ادامه داد: در راستای نزدیک شدن فعالیت های پژوهشی کاربردی پژوهشگاه به نیاز صنعت و رفع چالش های صنعت، راهکارهایی در تدوین برنامه ششم توسعه بخش فاوا پیشنهاد شده است.
وی افزود: همچنین با همت کارشناسان به دنبال اشاعه فرهنگ نوآوری باز و حمایت از توسعه زیست بوم باز از طریق دسترسی آزاد به دانش و دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه، هستیم.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا