اعطای جایزه «حکیم اهوازی» به پژوهشگران جوان علوم اعصاب

دکتر علی شهبازی – دبیر کنگره علوم اعصاب با اعلام این خبر افزود: این جایزه، با نام جایزه «اهوازی» (علی ابن عباس مسعودی پزشک و دانشمند ایرانی قرن چهارم ملقب به اهوازی، که پیش از حکیم ابوعلی سینا می زیست)، با همکاری انجمن علوم اعصاب، به هفت پژوهشگر جوان در بخش سخنرانی و هفت محقق جوان در بخش پوستر اهداء می شود.

عضو هیات علمی دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهارداشت: این جایزه که چهار رده «طلایی، نقره ای، برنزی و لوح افتخار» دارد، به مقالات منتخب بخش جایزه اهوازی (شامل حدود یک صد مقاله بصورت سخنرانی و ۲۴۰ مقاله به شکل پوستر) اعطا خواهد شد.

دبیر بخش جایزه اهوازی کنگره علوم اعصاب افزود: ۳۴۰ مقاله ای که در این بخش مورد بررسی قرار می گیرند ، دارای موضوعاتی در  هفت حیطه علوم اعصاب و علوم شناختی ( علوم اعصاب شناختی، روانشناسی شناختی، علوم اعصاب سلولی مولکولی، علوم اعصاب پایه، علوم اعصاب بالینی، علوم اعصاب محاسباتی و مدلینگ و نوروتکنولوژی) هستند.

شهبازی با اشاره به اینکه انتخاب و داوری مقالات در این بخش به عهده اساتید و متخصصان حوزه علوم اعصاب است، ادامه داد: ملاک های انتخاب ۱۴ مقاله از میان مقالات این بخش ، داشتن نوآوری و اهمیت مطالعه در حوزه علوم پایه ، مطالعه مرتبط با علوم شناختی، نوآوری در تکنیک یا راه اندازی یک بساط تحقیقاتی است.

وی افزود: همچنین قابلیت ثبت پتنت، قابلیت چاپ مقاله در مجلات با ضریب تاثیر بالای چهار، اهمیت بالینی یا صنعتی و دارا بودن قابلیت بومی سازی فناوری از دیگر ملاک های انتخاب است.

چهارمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی، از دوم دی ماه با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران، دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، کرمان، شیراز، دانشگاه تربیت مدرس، موسسه رویان و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مدت سه روز در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

۸۰۰ مقاله منتخب از میان مقالات رسیده به چهارمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی ، طی سه روز بصورت سخنرانی و به شکل پوستر در دو سطح پایه و بالینی، به متخصصان و کارشناسان شرکت کننده ارائه خواهد شد.

سلولهای بنیادی عصبی، صرع، اختلالات تکاملی، نقشه برداری مغز، رشد و تکامل کودکان، فلسفه ذهن، علوم اعصاب شناختی، عصب زبان شناسی و توانبخشی عصبی از جمله حوزه های فعالیت این کنگره خواهد بود. این کنگره از پنج تا ۵.۱۶  امتیاز بازآموزی برای کارشناسان و متخصصان شرکت کننده در رشته های مختلف علوم پزشکی در بر دارد.

۱۰ استاد و صاحبنظر خارجی حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی از کشورهای کره ، چین ، فرانسه ، ایتالیا ، انگلیس و آلمان  نیز در چهارمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی شرکت خواهند کرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا