غذاهای چرب راه اکسیژن به مغز را میبندند
پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان ، گفت: دریافت غذایی افراد بایستی بر اساس الگوی خاصی باشد که دریافت درشت مغذیهایی از قبیل کربوهیدراتها، پروتئینها و چربیها باید به صورت متعادل باشد.
وی افزود: به عنوان مثال فرد باید 50 تا 60 درصد انرژی روزانه خود را از کربوهیدراتها، 15 تا 20 درصد از پروتئینها و 25 تا 30 درصد را از چربیها دریافت کند.
وی ادامه داد: اما برخی از افراد این تعادل را رعایت نمیکنند و گاهی چربی غذایی خود را افزایش میدهند که در این صورت سطح چربی خون افزایش مییابد که این افزایش منجر به تصلب شرایین در عروق قلبی و مغزی میشود.
فرحبخش گفت: در چنین حالتی خونرسانی قلب و مغز با رگهایی که مملو از چربی هستند کاهش مییابد و عملکرد ارگانهای بسیار مهم بدن تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: رسوب چربی در عروق که باعث کاهش خونرسانی میشود، منجر به رسیدن اکسیژن ناکافی به سلولهای مغزی میشود که به این ترتیب بعضی از سلولهای مغزی دچار مرگ میشوند.
No tags for this post.