برگزاری کنفرانس مهندسی شیمی و صنایع غذایی
هدف از برگزاری این کنفرانس، ترویج پژوهش و فعالیتهای تحقیقاتی در حوزه مهندسی شیمی و صنایع غذایی، تبادل آخزین اطلاعات و دستاوردها، گسترش همکاری بین صنعت و دانشگاه عنوان شده است.
محمدرضا علیزاده از موسسه تحقیقات برنج ایران، میواکو هوسودا از دانشگاه توکیو ژاپن، چان جین پارک از دانشگاه ملی اینچئون کره جنوبی، چی وای کان از دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ، اعضای کمیته فنی- تخصصی کنفرانس ICCFE2016 را تشکیل میدهند.
برخی از محورهای این کنفرانس عبارتند از:
مهندسی محیط زیست و توسعه پایدار
فناوری نانو
پلیمرهای هوشمند
SCF بعنوان جایگزین حلال
اصول مهندسی شیمی
مهندسی واکنش شیمیایی
طراحی مواد شیمیایی
پدیدههای کلوئیدی
مایعات یونی
مهندسی صنایع غذایی
بیوتکنولوژی مواد غذایی
مهندسی ماکرومولکولی
پردازش مواد پیشرفته
آخرین مهلت ارسال مقالات 20 دسامبر (29 آذر) اعلام شده است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.
No tags for this post.