استفاده از ظروف پلاستیکی می تواند موجب بی خوابی، خستگی و سرطان شود
“غلامـی” افزود: ظروف پلاستیکی ترکیبات مضری دارد و در اثر حرارت غذا و تماس با چربی و اسید، مواد تشکیل دهنده آن جدا و داخل مواد غذایی می شود و در صورت استفاده، خطرات زیادی را در پی دارد.وی گفت: مضرات استفاده از ظروف پلاستیکی با افزایش زمان ماندن غذا در این ظروف، بیشتر و اسیدهای مضری وارد غذا می شود.
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: همچنین بعضی ترکیبات پرخطر ظروف پلاستیکی همچون مونومر (ترکیبی شیمیایی که جزء مواد نوع A در ایجاد سرطان است) وارد مواد غذایی و منجر به ابتلای سرطان می شود.غلامی همچنین به مردم توصیه كرد به جای ظروف پلاستیکی از ظروف گیاهی استفاده كنند.معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: ظروف گیاهی، طبیعی و تجزیه پذیر، و دارای مواد تشکیل دهنده ای همچون نشاسته، كه جزء مواد خوراکی و سازگار با بدن انسان است.
No tags for this post.