تهیه مواد غذایی تازه در مزرعه هیدروپونیک عمودی

این مکان 538 فوت مربع بوده و برای فضاهای فشرده و کم شهری بسیار مناسب است. این مزرعه به صورت عمودی و در هر مکانی قابل استفاده است و برای اهداف تجاری و اجتماعی کاربرد دارد و از آن جا که منفصل است طی 10 روز نصب می‌شود.

میکل کائر یکی از طراحان اظهار کرد: هدف ما از این طراحی برگرداندن فضای سبز و مواد غذایی تازه به فضای شهری است. این مورد فرصت مناسبی برای آموزش مهارت‌های کشاورزی و اشتغال‌زایی در زمینه کشاورزی است.

این نوع کشاورزی مناسب برای کشت سبزیجات، داروهای گیاهی و درختان میوه در دو طبقه است.

به گزارش ایسنا ، در حال حاضر این طراحی در کپنهاگ انجام می‌شود و طراحان امیدوارند که در شهرهای بزرگ و پرجمعیت نیز به کار گرفته شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا