29 درصد کاربران جویشگر بومی پارسی جو تهرانی هستند

امیرعلی خیراندیش روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در این مدت 74 درصد کاربران از طریق سیستم عامل ویندوز به این جویشگر دسترسی پیدا کرده اند و اندروید و ios در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
وی به مرورگرهای استفاده شده برای دسترسی به این جویشگر نیز اشاره کرد و گفت: حدود نیمی از کاربران با مرورگر فایرفاکس، 23 درصد کاربران با کروم و 20 درصد کاربران هم با اینترنت اکسپلورر تواستند از خدمات این جویشگر بومی در 6 ماهه اول امسال استفاده کنند.
خیراندیش، از رونمایی نسحه پنجم جویشگر بومی خبر داد و افزود: نسخه پنجم این جویشگر بومی به همراه تعدادی سرویس جدید شنبه هفته آینده (9 آبان ماه) با حضور وزیر ارتباطات 
رونمایی می شود.
وی اضافه کرد: از ویژگی های این جویشکر بومی می توان به اضافه شدن سرویس اندروید خبر (خبرجو)، سرویس مکان محور (کافه کجا)، آسان ترین سرویس دانلود کشور، سرویس بازار، سرویس جامع آب و هوا و همچنین تغییرات ظاهری این جویشگر ملی اشاره کرد.
مدیر اجرایی طرح موتور جستجوگر پارسی جو گفت: سرویس مکان محور با نام تجاری (کافه کجا) الهام گرفته از موتور جستجوگر «سزنم» کشور چک بوده و از محبوبیت خاصی در بین کاربران برخوردار است، تا جایی که نیمی از جمعیت این کشور اروپایی تنها برای استفاده از این سرویس، «سزنم» را جایگزین سایر موتورهای جستجوگر کرده اند.
وی بر لزوم ارتقاء خدمات و ارایه سرویس های مناسب تاکید کرد و گفت: با همه توان و ظرفیت به دنبال ارتقاء خدمات در جویشگر پارسی جو هستیم و تا رسیدن به بهترین کیفیت خدمات تلاش خواهیم کرد.
خیراندیش با اشاره به اینکه کارکرد جویشگر پارسی جو مانند با جستجوگرهای بومی ' بایدو ' چین و ' نیور' کره جنوبی است، گفت: تعداد کاربران اینترنت در ایران و کره جنوبی تقریبا برابر هستند، اما تعداد پرس و جوها در کره جنوبی 4 برابر ایران است که این نشان از نیاز بالقوه کاربران ایرانی به خدمات بومی است.
مدیر اجرایی طرح موتور جستجوگر پارسی جو افزود: ایرانی ها در حال حاضر روزانه 110 میلیون درخواست به موتورهای جستجوگر ارسال می کنند که 100 میلیون آن از گوگل و بقیه از جستجوگرهای بومی است.
خیراندیش، درخواست روزانه کاربران کشور کره جنوبی از جستجوگرها را 385 میلیون مورد اعلام کرد و اظهار کرد: از این تعداد 97 درصد پرس و جوها به موتورهای جستجوی بومی فرستاده می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا