مصرف گوشت خوک به اندازه استعمال سیگار سرطان زاست

 شواهد و مدارک پزشکی کافی برای ارتباط دادن مصرف بیش از حد مواد فرآوری شده ای که بیشتر از گوشت خوک و کمتر از گوشت گاو تهیه شده است با سرطان روده وجود دارد. 
با مصرف روزانه هر پنجاه گرم از این مواد،احتمال ابتلا به سرطان روده در یک فرد میانسال، 18 درصد افزایش می یابد. 
مطالعات و بررسی های IARC نشان می دهد که رابطه آشکاری بین مصرف گوشت های فرآوری شده و سرطان روده وجود دارد. 
به گزارش ایرنا , پایگاه خبری عاروتض شوع، طبق اعلام IARC،طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت، سه کشور کره جنوبی، اسلوواکی و مجارستان که نرخ ابتلا به سرطان روده در آنها بالاست، از مصرف کنندگان قابل توجه گوشت خوک هستند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا