دکتر دهقان پزشک طب سنتی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران،گفت: محققان بلژیکی با مطالعه بر روی 233 دانش آموز دبیرستانی دریافتند که احساسات بر روی نحوه زندگی و حالات درونی افراد تاثیر می گذارند.
تنفر،درماندگی،حسادت،آرامش،اشتیاق،ستایش،آسودگی،گناه،استرس،غرور،گیجی،عصبانیت،تحریک،ترحم،تحقیر،ترس،شرم وانزجار،طول عمر مشخصی دارند. در این میان غم با 120 ساعت ماندگارترین حس است.
وی با اشاره به میزان ماندگاری احساس ها و زمان آنها تصریح کرد: غم 120 ساعت، نفرت 60 ساعت، شادی 36 ساعت، اضطراب 24 ساعت، حسادت 15 ساعت ، آرامش 8 ساعت و اشتیاق 6 ساعت در بدن طول می کشد.
دهقان در خصوص مهم ترین موادغذایی برای کاهش استرس و افسردگی، گفت: جوی دو سر ، کلم بروکلی، کدو تنبل، موز، پرتقال ، سبوس گندم و جوانه گندم. مصرف این مواد غذایی به خوبی می تواند موجب افزایش سطح دوپامین(هورمون لذت) در انسان گردد.
هم چنین مصرف غذاهای پر پروتئین، مانند انواع گوشت، سویا، لبنیات، انواع حبوبات مانند ماش، عدس و لوبیا مغز انسان را به افزایش ترشح هورمون سروتونین می کند که احساس مطبوع و پر نشاطی را در فرد ایجاد می کند.
No tags for this post.