مصرف پروتئینهای گیاهی احساس سیری میدهد
طی این پژوهش 28 مرد و زن (14 مرد و 14 زن) دو نوع گوشت قالبی، یکی حاوی لوبیا و دیگری گوشت گاو را مصرف کردند تا تفاوت احساس سیری را در اختیار محققان قرار دهند.
وعده غذایی گوشتی 26 گرم پروتئین و سه گرم فیبر دارد درحالی که وعده غذایی لوبیایی 17 گرم پروتئین و 12 گرم فیبر دارد، اما هر دو در وزن، کالری و چربی کلی مشابه بودند.
تمامی شرکتکنندگان پس از گذشت سه ساعت از مصرف وعده گوشتی و لوبیایی، تفاوتی در میزان اشتهای خوردن از خود نشان ندادند.
نتایج نشان میداد در حالی که مصرف پروتئین باعث ترشح هورمونهای سرکوب کننده اشتها میشود، تأثیرات مثبت فیبر بر اشتها خود را نشان داده و باعث کاهش سرعت فرآیندهای گوارشی شده و در نتیجه سطوح قند خون را کنترل میکند.
نتایج به دست آمده از این نظریه حمایت میکند که پروتئینهای گیاهی با فیبر بالا به اندازه پروتئینهای حیوانی قدرت تنظیم اشتها را دارند.
به گزارش ایسنا ،این پژوهش در مجله "Food Science" منتشر شده است.
No tags for this post.