کاهش پیشرفت آب مروارید با مصرف کلم بروکلی و اسفناج

امیر حسین وجدانی اظهار کرد: آب مروارید یکی از دلایل شایع کاهش بینایی قابل برگشت است که از تجمع علل محیطی و فردی به وجود می‌آید.

وی افزود: مصرف کلم سفید، کلم بروکلی و اسفناج پخته دو بار در هفته احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا،وجدانی ادامه داد: داخل چشم انسان لنزی قرار دارد که از دوران جنینی وظیفه تطابق و تشکیل تصویر روی شبکیه را بر عهده دارد که با افزایش سن، پروتئین‌های داخل آن حالت شفافیت خود را از دست می‌دهند و به این حالت کدورت چشم، کاتاراکت یا آب مروارید اطلاق می‌شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا