نوشیدنی های قندی توانایی حافظه را پایین میآورند
سینا پرس: طی پژوهشی به موشهای بالغ و آنهایی که در سن بلوغ بودند شربت های غلیط قندی داده شد. پس از 1 ماه، مشاهدات نشان داد که موش های بالغ در تست یادگیری و یادآوری تقریبا عادی عمل کردند ولی موش هایی که در سن بلوغ بودند در این تست با مشکلاتی مواجه شدند.
دکتر اسکات کانوسکی از دانشگاه کالیفرنای جنوبی در این رابطه میگوید: میدانیم که مصرف بیش از حد کربوهیدرات ها، به خصوص در غالب نوشیدنی های غیر الکلی و سایر نوشیدنیها باعث اختلال در متابولیسم بدن میشود. حال آشکار شده که مصرف نوشیدنیهایی که با شکر شیرین شدهاند، به خصوص در سنین پیش از بزرگسالی، میتواند در کارکرد مغز اختلال ایجاد کرده و باعث بروز مشکلاتی در یادگیری و یادآوری اطلاعاتی حتی در مورد محیط اطرافمان شود.
مصرف نوشیدنیهای شیرین شده با قند فروکتوز(قند یا شکر) دردوره نوجوانی، علاوه بر ایجاد اختلال در حافظه، باعث التهاب هیپوکامپ مغز که یادگیری و حافظه را کنترل میکند میشود.
دکنر کانوسکی میگوید: هیپوکامپ بخشی بسیار مهم و حیاتی و در عین حال آسیب پذبر در مغز است که میتواند به وسیله مصرف بیش از حد چربی یا قند آسیب ببیند.
No tags for this post.