عصاره بلوبری از بروز بیماری لثه پیشگیری می کند

 به گزارش ایرنا از مدیکال نیوز کاهش تغییرات ابتلا به بیماری لثه همچنین می تواند تکیه بر آنتی بیوتیک ها که اغلب برای ریشه کنی عفونت ناشی از ابتلا به بیماری لثه استفاده می شود، کاهش دهد.عفونت ناشی از ابتلا به بیماری های لثه به تخریب بافت لثه منجر می شود.

محققان در این مطالعه به بررسی این موضوع پرداختند که آیا پلی فنل های موجود در بلوبری می تواند با گونه ای باکتری که با ابتلا به بیماری لثه ارتباط دارد، مبارزه کند.
محققان عصاره ناشی از یک گونه وحشی بلوبری را مورد آزمایش قرار دادند ؛ نتایج این آزمایش نشان داد که این عصاره به طرز موفقیت آمیزی رشد یک گونه اصلی باکتری را که موجب تشکیل جرم می شود، مهار می کند.این عصاره همچنین مسیر مولکولی دخیل در التهاب لثه را مسدود می کند.
به دنبال موفقیت نتایج این آزمایش در محیط آزمایشگاه، محققان اکنون سرگرم ابداع وسیله ای هستند که می تواند این عصاره را هر چه بیشتر برای محافظت بیشتر از لثه های بیمار بعد از پاکسازی عمیق دندان، تولید کند. این مطالعه در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شده است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا