نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه
برگزار کننده: مرکز همایشهای توسعه ایران
شهر برگزاری: تهران

تاریخ برگزاری:

۲۰ مهر ۱۳۹۴ تا ۲۱ مهر ۱۳۹۴

مهلت ارسال چکیده:

۵ مهر ۱۳۹۴

مهلت ارسال اصل مقالات:

۱۵ مهر ۱۳۹۴

 

محورهای همایش:

-ایمنی مواد غذایی
 -روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
– روشهای نوین پایش کیفیت
– فرآوردههای غذایی ارگانیک
– ریزپوشانی در صنایع غذایی
– فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
– نانو فناوری در صنایع غذایی
– مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
– کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
– بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
– بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
– فرآوری پس ماندهای کشاورزی
– تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
– راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
– نقش مدیریت در صنایع غذایی
– بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
– روش های نوین فرآوری و نگهداری موادغذایی
– نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– شیمی مواد غذایی و افزودنیهای غذایی
– بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
– بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
– اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
– نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
– بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
– سایر پژوهشهای نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
–  آموزش، رسانه و سلامت غذا
–  گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
–  میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژیهای مربوط به غذا
– سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
– نقش تغذیه در سلامت جامعه
– کاربرد ضایعات مواد غذایی
– مواد نگهدارنده طبیعی
– روش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
– استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
– بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
– نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
– روش های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
– شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
– روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
– جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
– فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
– عملکرد سازمان های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
– سیاست های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع غذایی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا