ماهی قرمز سفره هفت سین را مستقیم لمس نکنید

دکتر محمود رضا رسولی در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس، اظهار کرد: ماهی نوروز که در سفره هفت سین بسیاری از ایرانیان وجود دارد، ممکن است آلودگی قارچی در سطح پوستشان داشته باشند و در صورت ارتباط مستقیم با آنها ممکن است این آلودگی به پو ست انسان نیز منتقل شود.

وی افزود: شهروندان باید هنگام تعویض آب ماهی و ظرف نگهداری آن از دستکش استفاده کرده و از ارتباط مستقیم دستها با آب ماهی یا ظرف نکهداری ماهی خودداری کنند.

دکتر رسولی خاطرنشان کرد: بعد از پایان نوروز باید ماهی های قرمز را نیز در مکان هایی که توسط شهرداری اعلام می شود، رها کنند چرا که رها سازی آنها در داخل رودخانه ها و سدها آلودگی زیست محیطی و آبی را به دنبال دارد.

وی گفت: خوشبختانه ماهی های قرمز انتقال دهنده ویروس کرونا نیستند و تنها ممکن است به لحاظ مکانیکی موجب انتقال ویروس شوند.

گزارش: زهرا فرامرزدوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا