استفاده از بلانکیت در تهیه نان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری سیناپرس، دکتر کاظم زاده اظهار کرد: مصرف زیاد بلانکیت می‌تواند موجب عوارض لطمه‌هایی از قبیل صدمه به دستگاه گوارش، مختل کردن جذب روده ای، کاهش آنتی اکسیدان‌های داخل خون و تولید سرطان موثر باشد و افزودن هر نوع بلانکیت در مواد غذایی ممنوع است.

وی افزود: جوهر قند یا سدیم دیتیونیت یا همان بلانکیت پودری سفیدرنگ با ترکیب رنگرزی است و از این پودر برای از بین بردن رنگ و سفید کردن قندها،بازیافت کاغذ باطله و موارد معدودی برای زیست شناسی، زمین شناسی و در عکاسی مورد استفاده قرار می‌گیرد که برای سلامت انسان مضر است.

این مقام مسئول تصریح کرد: شایعه افزودنی ماده بلانکیت یا همان جوهرقند به آرد یا خمیر نانوایی ها صحت ندارد و تاکنون هیچگونه نمونه‌ای مبنی بر مشاهده این ماده افزودنی به آرد و خمیر نانوایی ها در همدان مشاهده نشده است.
دکتر کاظم زاده ادامه داد: ماده افزودنی بلانکیت در هیچ جای دنیا به عنوان یک ماده افزودنی غذایی محسوب نمی شود زیرا خطر احتمال سرطان در افراد را گسترش می دهد و مجموعه علوم پزشکی به طور  دائم در حال رصد و نمونه برداری از سطح عرضه ها است که تا کنون نمونه ای مبنی بر وجود بلانکیت در آرد یا نان را به معاونت غذا و دارو گزارش نکرده اند و چنانچه که آزمایشگاه رفرانس که آزمایشگاه غذا و دارو بوده و  نمونه ای از بلانکیت را ردیابی کند یا نمونه برداری کند قطعا با آن برخورد می‌شود و تاکنون نمونه ای در استان همدان یافت نشده است.

گزارش: نفیسه پاکیزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا