نوشیدن چای یا قهوه در لیوان یک بار مصرف خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرگزاری سیناپرس و به نقل از دیلی میل، دانشمندان هشدار می‌دهند که نوشیدن قهوه یا چای در لیوان کاغذی، شما را در خطر بلع هزاران میکروپلاستیک قرار می‌دهد.

بر اساس نتایج یک مطالعه، یک نوشیدنی گرم می‌تواند در عرض چند دقیقه به ذرات میکروپلاستیک آلوده شود. این اتفاق ناشی از پوشش داخلی فنجان است که آن را ضدآب کرده است.

محققان مؤسسه فناوری هند، آب داغ را در لیوان‌های کاغذی ریختند تا ببینند چه مقدار میکروپلاستیک آزاد می‌شود.

آنها آب داغ را در لیوان‌های کاغذی ۱۰۰ میلی لیتری ریختند و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه رها کردند.

طبق نظرسنجی‌ها، ۱۵ دقیقه زمانی است که اکثر مردم برای خنک شدن نوشیدنی صبر می‌کنند.

وقتی محققان آب گرم را زیر یک میکروسکوپ قوی بررسی کردند، به طور متوسط در هر فنجان به وجود ۲۵۰۰۰ میکروپلاستیک پی بردند.

فلزاتی از جمله روی، سرب و کروم نیز در آب یافت شد که به گفته محققان از همان پوشش پلاستیکی ناشی شده اند.

دکتر «سودا گوئل» سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: یک فرد معمولی که روزانه سه فنجان چای یا قهوه در یک فنجان کاغذی می نوشد، ۷۵۰۰۰ ذره میکروپلاستیک کوچک را می بلعد.

میکروپلاستیک ها حامل آلاینده‌هایی مانند یون‌ها، فلزات سنگین سمی مانند پالادیوم، کروم و کادمیوم هستند. هنگامی که به طور منظم در طول زمان مصرف می‌شوند، عوارض جدی برای سلامت دارند.

منبع:مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا