کرونا جان یک نفر را در همدان گرفت

دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس از فوت یک نفر در استان همدان درشبانه روز گذشته خبر داد و گفت: این رقم از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به دو هزار و ۲۲۸ مورد افزایش یافته است.
وی افزود: تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۶مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش سرپایی به عدد ۴۴ هزار و ۲۱۰مورد و در بخش بستری به ۱۷هزار و ۸۹۱ مورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در 24 ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: این349 مورد بوده که 61مورد در بخش عادی،8مورد در بخش ICU بستری شدند و حال 39 نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد ۷۹۱ مورد، بهار۹۶۴، تویسرکان یک هزار و ۱۱، رزن ۷۵۶، قروه درگزین ۲۸۶ مورد، فامنین ۳۱۶ مورد، کبودرهنگ یک هزار و ۱۵، ملایر سه هزار و ۲۲۳، نهاوند دو هزار و ۲۷۹، همدان شش هزار و ۸۳۰ مورد و خارج از استان۴۲۰ مورد مثبت گزارش شده است.
گزارش :سحر فرامرزدوست