فوت پنج نفر در شبانه روز گذشته در همدان

دکتر محمد طاهری در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس از فوت پنج نفر در استان همدان درشبانه روز گذشته خبر داد و گفت: این رقم از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به دو هزار و ۱۹۶ مورد افزایش یافته است.
وی افزود: تعداد موارد مثبت در بخش بستری و سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ مورد جدید اعلام کرد و گفت: در بخش سرپایی به عدد ۴۳ هزار و ۳۶۵ مورد و در بخش بستری به ۱۷هزار و ۵۶۴ ورد افزایش یافته است.
وی به تعداد مراجعین سرپایی به اورژانس بیمارستانها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در 24 ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: این 348 مورد بوده که 63مورد در بخش عادی،8 مورد در بخش ICU بستری شدند و حال 35 نفر وخیم گزارش شده است.
دکتر طاهری به آمار شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: شهرستان اسدآباد ۷۷۷ مورد، بهار ۹۵۴، تویسرکان ۹۹۲، رزن ۷۴۷، قروه درگزین ۲۸۱ مورد، فامنین ۳۱۳ مورد، کبودرهنگ یک هزار و هشت، ملایر سه هزار و ۱۶۹، نهاوند دو هزار و ۲۵۸، همدان شش هزار و ۶۵۷مورد و خارج از استان ۴۰۸ مورد مثبت گزارش شده است.
گزارش :سحر فرامرزدوست