الگوبرداری بسته بندی حلوا ارده زرقان برای سایر محصولات حوزه صنایع‌دستی و گردشگری

به گزارش سینا پرس فارس، روح اله نجابت با هدف بررسی و پیگیری اولویت‌های حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی با مهندس ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، مهندس دارابی، قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی، اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع و شالبافیان معاون گردشگری این وزارتخانه دیدارهای صمیمی و جداگانه ای داشت.

روح اله نجابت گفت: در این دیدار گزارشی از روند برپایی اولین جشنواره ملی حلوا ارده سنتی زرقان به مهندس ضرغامی ارایه شد، که استقبال ایشان را در پی داشت، و همین موضوع بهانه‌ای گشت تا از  ایشان برای جشنواره   سال بعد دعوت به عمل آورم.
نجابت افزود: نکته قابل تامل این دیدار توجه وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به بسته‌‌بندی جذاب حلوای ارده سنتی زرقان بود، که به نیابت از مردم شهرستان زرقان به ایشان و قائم مقام محترم تقدیم شد.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: توسعه گردشگری مبتنی بر مزیت‌های رقابتی استان فارس به‌تنهایی می‌تواند استان فارس را از سایر عرصه‌های سرمایه‌گذاری که البته آنها هم باید در جای خود به جد دنبال شود بی‌نیاز می‌نماید.

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز در این دیدار افزود: این نوع بسته‌بندی قابل الگوبرداری برای سایر محصولات حوزه صنایع‌دستی و گردشگری دانست.

حلوا ارده سنتی زرقان یک نمونه از این مزیت‌های رقابتی است که برای مسافران و گردشگران بسیار جذاب است.

گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا