کنترل غذای روزانه خود جهت جلوگیری از سرطان
به گزارش سینا پرس فارس، برای پیشگیری از سرطان غذای روزانه خود را کنترل کنید. بر اساس پژوهشهای انجامشده برخی غذاها میتوانند به بروز و ابتلا به سرطان کمک كنند و بهتر است که از رژیم غذایی حذف شوند. در ادامه برخی از این غذاها را برمیشمریم.
ماهی پرورشی
گونههای بسیار زیادی از ماهیهای پرورشی وجود دارد که با مواد شیمیایی مضر، آفتکشها و آنتیبیوتیکها پرورش پیدا کردهاند. معمولا برای رشد سریعتر ماهی، تولیدکنندگان از روشها و تکنیکهای مختلفی استفاده میکنند که برای سلامتی ما مضر است.
میوهها و سبزیجات غیرطبیعی
همه چیز به کیفیت میوهها و سبزیجاتی که به صورت روزانه مصرف میکنید، بستگی دارد. در بیشتر موارد فقط مواد غذایی ارگانیک میتوانند مزایای سلامتی ویژهای داشته باشند، در حالی که گونههای غیرطبیعی اکثرا مضر بوده و باعث سرطان میشوند.
غذاهای کنسروشده
مقدار بیسفنول دقیقاً همان چیزی است که کنسروها را بسیار ناسالم میکند. بیسفنول یک ماده شیمیایی است که از تراکم فنل و استون تولید شده و به طور گسترده در صنایع غذایی و در بطریها و قوطیها استفاده میشود. امروزه میدانیم که این ترکیب شیمیایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
نوشابه رژیمی
مطمئنترین راه برای از دست دادن وزن اضافه شروع به شمارش کالری است. مقدار غذا را کاهش میدهید و به جای نوشابه معمولی، یک قوطی نوشابه رژیمي را انتخاب میکنید. متأسفانه آسپارتام موجود در نوشابههای رژیمي منجر به مشکلات جدی سلامتی از جمله سرطان میشود.
پاپکورن
روغنهای هیدروژنه تنها چیزی نیست که ذرت بوداده فرآوریشده را ناسالم میکند. امروزه بیشتر ما از این واقعیت آگاه هستیم که پاپکورن مایکروویو نیز باعث سرطان میشود. در بستههای نچسب مواد شیمیایی وجود دارد که کل سیستم بدن شما را تحت تاثیر قرار داده و مقاومت آن را کاهش میدهد.
هاتداگ
واقعیت این است که هاتداگ ناسالم بوده و باعث سرطان میشود. این غذا سرشار از فسفات سدیم، ماده شیمیایی است که سلولهای بدن را میکشد. مصرف گوشت فرآوریشده یکی از دلایلی است که سالانه باعث مرگ هزاران نفر میشود.
آرد سفید
علاقه به شکر و استفاده از محصولاتی که با آرد سفید تهیه میشوند، خطر ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد. کربوهیدراتهای ساده غذای اصلی تومورها هستند و به لطف آرد سفید و شکر آنها به سرعت رشد میکنند. باید توجه داشته باشید که نان سفید با استفاده از آرد سفید تهیه میشود و آرد با مواد شیمیایی سفید میشود.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده