کاهش بیست درصدی بیماری قلبی با این میوه
به گزارش سینا پرس فارس، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف حداقل یک عدد میوه آووکادو در دو وعده هفتگی خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا یک پنجم کاهش میدهد.
محققان آمریکایی دریافتند، افرادی که یک عدد آووکادو را در قالب دو وعده غذایی در هفته میخورند در مقایسه با افرادی که اصلا آووکادو مصرف نمیکنند، ۲۱ درصد کمتر در خطر ابتلا به تنگی عروق کرونر قلب یا بیماری قلبی قرار دارند.
بر پایه نتایج این مطالعه، جایگزینی نیمی از وعده مصرفی روزانه مارگارین، کره، تخم مرغ، ماست، پنیر یا گوشتهای فرآوری شده با مقدار معادل آووکادو نیز موجب کاهش ۱۶ تا ۲۲ درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی میشود.
آووکادو حاوی فیبر، چربیهای اشباع نشده سالم و سایر ویتامینها و مواد معدنی مهم مورد نیاز بدن از جمله منیزیم و ویتامینهای ئی(E)، سی(C) و کا(K) است.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده