آسیبهای ناشی از قطعی برق، چالش جدید در دانشگاه ها
دکترسید علی اکبر هاشمی راد- معاون دانشجویی فرهنگی-، با بیان این مطلب گفت: در شرایطی که به دلیل بحران شیوع بیماری کرونا ناچار به برگزاری تمامی کلاسها به شکل مجازی هستیم و هنوزبه جایگاه مطلوب و مورد انتظار در این حوزه نرسیدهایم، قطعیهای مکرر برق در طول روز، سیستم آموزش مجازی را با چالشی دیگر روبه رو کرده است.
وی با بیان اینکه قطعیهای برق علیرغم برنامههای زمانبندی اعلامی و اپلیکیشنهای اطلاعرسانی کماکان با بی نظمی صورت میگیرد؛ افزود: این چالش جدید به شکلهای گوناگون اساتید، دانشجویان و بخشهای مختلف فنی و اداری دانشگاه را تحت تاثیر منفی قرار داده است. بالطبع اساتید در مناطق مختلفی زندگی می کنند و این شرایط ناخودآکاه باعث ایجاد بینظمی در برگزاری کلاسها میشود و افزون بر این با توجه به نزدیک شدن به پایان ترم، برگزاری کلاسهای جبرانی نیز به سختی امکان پذیر خواهد بود.
دکترهاشمی راد با اشاره به لزوم تقویت روحیه دانشجویان گفت: از زمان شیوع کووید 19 همواره در تلاش بوده ایم تا ارتباط با دانشجویان تا حد امکان به شکل گذشته ادامه داشته باشد و با برنامههای مختلف و استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی آسیبهای اجتماعی و روانی این دوران را برای آنها به حداقل برسانیم. اما متاسفانه مواجه با معضل جدید در بازه زمانی امتحانات پایان ترم، دانشجویان را به شکل دیگر درگیر کرده و برنگرانیهای موجود آنها دامن میزند.
وی افزود: قطع ناگهانی و بی موقع برق، خسارتهای مالی پیشبینی نشدهای را بر دانشگاهها متحمل کرده و آسیبهای جبران ناپذیری را بر سرورها، سختافزارها و زیرساختهای آموزش مجازی -که با صرف هزینههای گزاف و تلاش شبانه روزی همکاران راه اندازی شده بود- وارد کرده است.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه گفت: متاسفانه این چالشها به اینجا ختم نمیگردد در بخشهای اداری نیز انجام فرآیندها و پاسخگویی با تاخیر روبه رو شده و با از کار افتادن سیستمها و شبکههای ارتباطی کارکنان دچار مشکلات زیادی شدهاند.
دکتر هاشمی راد با اظهار امیدواری در خصوص به سرانجام رسیدن بحران جدید گفت: امیدواریم مشکلات موجود به حداقل برسند و اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها در شرایط مطلوبتری فعالیت کنند.