تصور غلط، عامل اصلی شکست در رابطه

دکتر مسعود مهدویان فر، دکتری سلامت اجتماعی و متخصص روابط بین فردی در گفت و گو با خبرگزاری سیناپرس اصفهان، اظهار داشت: اگر نگاهی به آمار طلاق بندازید متوجه می شوید که عامل اصلی کشیده شدن به سوی طلاق انتخاب نامناسب همسر است. به‌طور کلی ضروری است قبل از ازدواج نزد یک روانشناس یا مشاور متخصص بروید و از کم و کیف صفات شخصیتی و سلامت روانشناختی خود و فردی که می خواهید با او ازدواج کنید آگاه شوید. 

مهدویان فر اضافه کرد: اگر دو نفری که قرار است با هم ازدواج کنند شناخت کامل و نسبتاً صحیحی از یکدیگر به دست آورند و با آگاهی کامل و از روی منطق همسر آینده‌ خود را انتخاب کنند، درزندگی مشترک آینده نسبت به کسانی که عجولانه، شتاب‌زده و از روی احساس شریک زندگیشان را انتخاب می‌کنند، به ‌مراتب مشکلات کمتری خواهند داشت و طعم خوشبختی را بیشتر خواهند چشید. 

وی ادامه داد: بسیاری از افرادی که پس از ازدواج در زندگی مشترک دچار مشکل و شکست می شوند و برای حل مشکلات‌ به روانشناس مراجعه می‌کنند عنوان می‌کنند که همسرشان تغییر کرده و او دیگر آن شخصی نیست که آنها تصورش را می‌کردند اما بهتر است بدانید که این واقعا تغییری نیست که در او رخ داده بلکه برداشت، تصور و شناخت شما اشتباه بوده است، در حالی که هم اکنون با واقعیت روبه‌رو شده‌اید.

این متخصص روابط بین فردی عنوان کرد: ما در ابتدای هرگونه ارتباط، نقابی را تحت عنوان «پرسونا» به چهره می‌زنیم تا مطلوب تر و دوست داشتنی تر به نظر برسیم اما بعد از ازدواج دیگر نقاب احتیاج نیست و افراد چهره واقعی خود را نشان می‌دهند و همین موضوع بعد از مدتی باعث ایجاد تناقض در شما می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه به شناخت صحیح‌تر و دقیق تری از طرف مقابل‌تان برسید و آگاهی پیدا کنید که شما و شخصی که برای زندگی مشترک انتخاب کرده اید از نظر خصوصیات و ویژگی‌های شخصیتی با یکدیگر سازگاری دارید و براساس اصول و معیارهای علمی و روانشناختی برای ازدواج با یکدیگر مناسب هستید قبل از هر اقدام جدی و رسمی‌ به یک روانشناس و مشاور پیش از ازدواج مراجعه کنید.

 

گزارش: امیر امین الرعایا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا