سامانه امداد هوشمند در اردبیل رونمایی شد

به گزارش سیناپرس اردبیل، سیدحامد عاملی استاندار اردبیل ضمن شرکت در ویژه برنامه‌ای که به مناسبت سالروز تاسیس کمیته امداد همزمان با سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانس و با حضور آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد و سایر مسئولان کشوری برگزار شد، گفت: با افتتاح سامانه امداد هوشمند، شاهد خدمت رسانی سریع، دقیق و شفاف به نیازمندان خواهیم بود که این امر به ارائه خدمات کیفی‌تر نیز کمک خواهد کرد.
وی اعلام کرد: ۳۶۳خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان که فاقد منزل مناسب بودند، همزمان با اعیاد شعبانیه و به خصوص سالروز تاسیس کمیته امداد صاحبخانه شده‌اند.
استاندار اردبیل با اشاره به اینکه کمک به توانمندی و اشتغال‌زایی برای اقشار آسیب‌پذیر از جمله مهم‌ترین اهداف کمیته امداد است، بیان کرد: جای بسیار تقدیر و تشکر دارد که با یاری امدادگران این نهاد ۸۱۰ خانواده به استقلال اقتصادی دست یافته و به خودکفایی رسیده‌اند.
عاملی با بیان اینکه در راستای توانمندسازی و به خودکفایی رسانیدن خانواده‌های تحت حمایت اقدامات بسیار ارزنده‌ای توسط کمیته امداد استان صورت گرفته است، افزود: با اهتمام هر چه بیشتر خواهیم توانست مسیر توانمندی مددجویان و سایر مستضعفان جامعه را هموارتر کنیم.
استاندار اردبیل ضمن قدردانی از یکایک مددکاران کمیته امداد استان اردبیل، گفت: مددکاران در ارتقای شاخص‌های معیشتی و رفع نیازهای ضروری خانوار تحت حمایت نقش ارزنده‌ای دارند که این امر موجب اشتغال‌زایی و کارآفرینی مددجویان خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا