کاهش ۴۱ درصدی مرگ و میر کرونایی به کمک رژیم غذایی

به گزارش سیناپرس، مطالعات محققان نشان می دهد احتمالا اثر محافظتی یک رژیم غذایی گیاهی سالم در برابر کووید برای کسانی که در مناطق محروم زندگی می کنند بیشتر باشد. دکتر جوردی مرینو، نویسنده اول این مطالعه، درباره موضوع فوق گفت:

گزارش‌ های قبلی حاکی از آن است که تغذیه نامناسب یک ویژگی مشترک در میان گروه ‌هایی است که به طور نامتناسبی تحت تأثیر این همه ‌گیری قرار گرفته‌ اند اما داده‌ هایی در مورد ارتباط بین رژیم غذایی و خطر و شدت کرونا وجود ندارد. تحقیقات پیشین نشان می دهد که تغذیه خوب تاثیر مستقیمی بر کاهش بیماری های عفونی دارد.

محققان گزارش داده‌ اند : تکثیر کرونا ویروس ‌های انسانی معمولی مانند 229E و SARS-CoV-1 با تجویز لینولئیک یا آراشیدونیک اسید به بیماران متوقف شده ‌اند. مطالعات دیگری نیز ارتباطی بین مکمل های غذایی خاص و مواد مغذی با کاهش خطر ابتلا به عفونت کووید پیدا کردند.

در طول سال ۲۰۲۰، پژوهشگران ۵۹۲ هزار و ۵۷۱  فرد در بریتانیا و ایالات متحده را مورد بررسی قرار داد. برای ارزیابی کیفیت رژیم غذایی، از شرکت کنندگان در مورد عادات غذایی آنها قبل از همه گیری سوال شد.

به گزارش سیناپرس، این تیم از یک سیستم امتیازدهی استفاده کرد که شامل دسته‌های غذایی مانند سبزیجات، میوه ‌ها، ماهی ‌های روغنی، چربی و محصولات قندی بود. نا سالم ترین گروه غذایی امتیاز ۱ و سالم ترین گروه ۳ امتیاز کسب کردند.

دانشمندان دریافتند که کسانی که رژیم غذایی با کیفیت بالایی دارند کمتر در معرض عوارض جدی ناشی از کروناهستند. شرکت‌ک نندگان در بالاترین ربع امتیاز رژیم غذایی، ۹ درصد کمتر به بیماری کرونا مبتلا می‌شوند و ۴۱ درصد کمتر به بیماری شدید مبتلا می‌شوند.

دکتر مرینو در این رابطه گفت: یافته‌ های فوق در طیف وسیعی از تحلیل‌ های حساسیت که سایر رفتارهای سالم، عوامل اجتماعی تعیین ‌کننده سلامت و نرخ انتقال ویروس جامعه را به حساب می ‌آورد، سازگار بود.

به گزارش سیناپرس، دکتر اندرو چان، یکی از دیگر نویسندگان مطالعه، گفت: اگرچه ما نمی توانیم به اندازه کافی بر اهمیت واکسن زدن و پوشیدن ماسک در محیط های شلوغ داخلی تاکید کنیم، مطالعه ما نشان می دهد که افراد می توانند با توجه به رژیم غذایی خود خطر ابتلا به کرونا یا پیامدهای آن را کاهش دهند.به گزارش سیناپرس، علاوه بر این، تأثیر منفی رژیم غذایی نامناسب بر سلامتی زمانی که با وضعیت اقتصادی-اجتماعی پایین همراه باشد، حتی بیشتر است.

یافته ‌های ما فراخوانی است به دولت‌ ها و ذینفعان برای اولویت ‌بندی رژیم‌ های غذایی سالم و تندرستی با سیاست‌های تأثیر گذار، در غیر این صورت ما در خطر از دست دادن چندین دهه پیشرفت اقتصادی و افزایش قابل‌ توجه در نابرابری‌ های بهداشتی هستیم.

شرح کامل این مطالعه در مجله GUT منتشر شده است.

مترجم: فاطمه کردی
 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا