نخستین پخت غذا با هدف اجتناب از بیماری بود

الکس اسمیت (Alex Smith) از دانشگاه هاروارد (Harvard University) ایالات متحده آمریکا سرپرستی یک تیم تحقیقاتی ، برای پژوهش بر روی ایمنی گوشت های مصرفی اجداد اولیه انسان را بر عهده گرفت.

او در یک مصاحبه مطبوعاتی در این رابطه اعلام کرد: در برخی از منابع باستان شناسی ، مصرف گوشت پیش از نخستین تاریخ کنترل آتش به ثبت رسیده است اما تحقیقات جدید ما نشان می دهد که ممکن است پخت و پز گوشت به زمانی قبل تر از آن باز گردد.  

الکس اسمیت و تیم پژوهشی اش تصمیم گرفتند در این تحقیقات، رشد باکتری ها را در گوشت خام و مغز استخوان آن در یک دوره 24 ساعته اندازه گیری کنند و نتایج را به ثبت برسانند. سپس همین عمل یعنی اندازه گیری باکتری در یک دوره 24 ساعته را بر روی گوشت پخته انجام دهند و نشان دهند چگونه و چه مقدار از باکتری های گوشت بر اثر پختن از بین می روند.

قابل توجه است ، همانگونه که اسمیت و همکارانش انتظار داشتند ، آزمایش ها نشان دادند که گوشت پخته شده با آتش داغ ذغال باعث از بین رفتن بیشتر باکتری های گوشت می شود. تعداد کمی از باکتری ها در بخش مغز استخوان باقی می مانند که قادر به رشد کردن خواهد بود . این مساله نشان می دهد که گوشت کبابی و پخته شده می تواند غذایی سالم محسوب شود.

الکس اسمیت به عنوان سرپرست این تیم ، در نهایت نتیجه می گیرد : امیدوار هستیم که این تحقیقات ما اهمیت پخت غذا را به اثبات رسانده باشد  و اثرات آن را در انسان های گوشتخوار اولیه نشان دهد.  

منبع

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا