ریحان و فواید مصرف آن در ماه مبارک رمضان

 مهندس منیره نورمحمدی، کارشناس این پژوهشکده درخصوص خواص مصرف این گیاه در ماه مبارک رمضان عنوان کرد علت اساسی سردردهای مرتبط با روزه داری عموما ناشی از گرسنگی و افت قند خون، ازدست دادن آب بدن، خواب ناکافی استراحت ناكافی و قطع مصرف موادی كه وابستگی ایجاد می كنند مانند كافئین و نیكوتین , می باشد. دم کرده برگ ریحان اثر ضد تشنج ، ضد درد ، مقوی ، تب بر ،و مدر دارد و معالج سردردها می باشد .

وی با اشاره به اینکه گیاه ریحان دارای عناصر منیزیم، کلسیم، روی ،آهن، پتاسیم، سدیم،فسفر و منگنز می باشد اظهار کرد با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان، بیشتر روزه داران دچار مشکل سوهاضمه می شوند ، خوردن ریحان جهت تقویت دستگاه هاضمه توصیه می شود.

این کارشناس گیاهان دارویی خواص دیگر این گیاه را برشمرد و افزود برگ ریحان شیرافزا است ،جویدن برگ ریحان برای زخم های دهان مفید است .تخم آن مسکن و برای رفع دل درد مفید و دم کرده دانه ریحان درمان کننده ورم کلیه و سرگیجه است. همچنین افشره برگ های ریحان به منظور کاهش خارش و التهاب محل نیش حشرات به شکل موضعی مصرف می شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا