استحکام عضلات عامل افزایش طول عمر است؛ چند راهکار آموزشی

به گزارش ایرنا از ساینس، به مرور زمان و با افزایش سن، حجم و قدرت عضلات کاهش می یابد. استحکام عضلات یکی از مهمترین نشانه های بدن سالم است. با تضعیف عضلات، اندام های داخلی بدن و به ویژه استخوان ها آسیب پذیر می شوند. محققان به سالمندان توصیه می کنند که برای جلوگیری از کاهش حجم و قدرت عضلات، پروتئین های گیاهی و حیوانی مصرف کنند. 

استفاده از پروتئین حیوانی به دلیل چربی و افزایش اوره، محدودیت دارد و استفاده از گوشت سفید توصیه شده است؛ ولی استفاده از پروتئین های حیوانی هیچ محدودیتی ندارد.

استحکام عضلات یکی از مهمترین عوامل طول عمر محسوب می شود. استفاده از دارو برای افزایش حجم عضلات روش نادرستی است و اثرات سوء دارد؛ در مقابل ورزش های کششی و استقامتی و استفاده از موادغذایی طبیعی برای استحکام عضلات توصیه شده است. 

معمولا توده عضلانی پس از 50 سالگی، حدود 1.5 درصد در سال کاهش می یابد، این میزان پس از 60 سالگی به 3 درصد در سال می رسد.

از دست دادن توده عضلات علاوه بر کاهش توانایی و قدرت انجام فعالیت های روزانه، احتمال شکستگی استخوان ها را نیز پس از زمین خوردن افزایش می دهد.

بر خی از مواد غذایی موثر در تقویت عضلات عبارتند از : 

• لوبیا 

• ماست 

• روغن زیتون 

• گوشت آهو 

• پنیر 

• سیب 

• گوشت گاو و گوساله 

• عدس 

• اسفناج 

• برنج قهوه ای 

• صدف 

• بادام 

• سیب زمینی 

• مرغ 

• موز 

• تخم مرغ 

• بلغور جوی دوسر 

• ماهی 

• گوشت بوقلمون 

• شیر 

• انواع توت 

• دانه کتان 

• آجیل 

• کلم بروکلی 

• گوجه فرنگی 

• پرتقال 

• هویج 

• آب 

• گردو

• چای سبز 

مطالعات محققان دانشگاه ایندیانای آمریکا نشان می دهد که مکمل روغن دریایی نیز در بهبود آسیب دیدگی عضلات هم در سالمندان و هم در ورزشکاران موثر است. 

نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Nutrition منتشر شده است. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا