رفع تشنگی با مصرف گیاه خرفه در ماه رمضان

گیاه خرفه از جمله منابع غنی آنتی اكسیدان و اسید های چرب است. مصرف خرفه گرمی و حرارت را فرو می نشاند، همچنین برای رفع و پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان بسیار مفید است.

بهتر است که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر استفاده شود. مصرف خرفه، خشکی ، گرمی و حرارت را فرو می نشاند و باعث برطرف شدن و از بین رفتن دردهایی که ناشی از حرارت و گرمی در بدن است می شود. همچنین خرفه در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است.

 بررسی ها نشان می دهد در مناطقی كه این گیـاه مصـرف می شود شیوع پایین سرطان و بیماری قلبی گزارش شده اسـت كه احتمالا به علت وجود اسـیدهای چـرب امگـا 3 موجـود در خرفه است.

خرفه منبع غنی از آنتی اكسیدانهایی مانند ویتامین A ،B1 ،B2 ،C ،E ،بتا كاروتن و سایراسید آمینه های ضروری است. همچنین این گیاه منبع غنی از مواد معدنی مانند كلسیم، آهن، فسفر، مس و پتاسیم است.

منبع: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا