ایجاد رابط میان مغز و کامپیوتر

دیاماندیس، مدیرعامل شرکت نانوتک (NanoTech)، از شرکت‌های فعال در حوزه فناوری‌ نانو، به دنبال استفاده از این فناوری برای ایجاد رابط میان مغز و ماشین است. براساس نظر مسئولان این شرکت، این فناوری طی چند دهه آینده انقلابی ایجاد خواهد کرد.
دیاماندیس اخیراً در نشستی که در دانشگاه سینگولاریتی برگزار شد، درباره این که چگونه فناوری‌ نانو می‌تواند در درمان بیماری‌ها مؤثر باشد، سخنرانی کرده است. او معتقد است که به زودی فناوری‌ نانو می‌تواند منجر به روش‌های جدیدی برای هدف‌گیری بیماری‌ها شده و حتی می‌توان از آن برای تولید اندام‌های بدن استفاده کرد. این فناوری قابلیت ایجاد رابط میان مغز و ماشین را نیز دارد.
با پیشرفت‌های بیشتر در این حوزه، کارآفرینان می‌توانند تعامل میان فناوری و انسان را ببینند و در نهایت در مسیر ایجاد ارتباط میان مغز و ماشین گام بردارند و از این طریق کیفیت زندگی را بهبود دهند.
او در این سخنرانی اعلام کرد که فناوری نانو می‌تواند عوامل خطر را در ژنوم انسان تشخیص دهد؛ با این کار پیش از بروز بیماری، از آن جلوگیری به عمل می‌آید. شرکت نانوتک که توسط او تأسیس شده به دنبال ترکیب اطلاعات کلیدی در سلامت با اطلاعات جامع درباره ژنتیک افراد است تا با این کار خطرات موجود در زندگی هر فرد مشخص شود.
در آینده نزدیک، پزشکی به قدری رشد می‌کند که با استفاده از سلول‌های بنیادی می‌توان بخش‌های آسیب‌دیده در بدن را بازیابی کرد و به بیمار کمک کرد تا زندگی عادی خود را دنبال کند. براساس مقاله‌ای که در نشریه Inverse به چاپ رسیده، در آینده نزدیک یکی از موضوعات بسیار جالب، رابط میان مغز و ماشین خواهد بود.
به گزارش ستاد توسعه فناوری نانو،دیاماندیس می‌گوید که تحقیقات او روی فناوری نانو متمرکز است و او به دنبال استفاده از این فناوری برای ایجاد رابط میان مغز و کامپیوتر است. اخیراً در دانشگاه کالیفرنیا محققان موفق به ایجاد ایمپلنت‌هایی شده‌اند که در مغز قرار گرفته و ویژگی‌های شناختی را در انسان بهبود می‌دهد.
دیاماندیس معتقد است که این فناوری به آرامی در حال رشد است و به نقطه‌ای خواهد رسید که می‌توان مغز انسان را تحت کنترل در آورد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا