بررسی مرکز نظامی متعلق به جنگ جهانی اول

بر اساس اطلاعات و مدارک تاریخی، این کمپ یکی از بزرگترین و مهمترین مراکز آموزش و تمرین سربازان ارتش در جنگ جهانی اول محسوب می شود که در آن سربازان گارد ملی، تمرینات ویژه نظامی را پشت سر می گذاشتند.

به طور کلی، ساختمان ها و تاسیات کشف شده در این مرکز نظامی ، همگی در جاهای قرار داشتند که منطبق با نقشه های قدیمی است و در میان تنها یک سالن بزرگ غذاخوری وجود دارد که منطبق با نقشه ها نبوده و این موضوع سبب گیج شدن پژوهشگران شده است.

در این کاوش ها، تیم باستان شناسان فوق و نیروهای داوطلب که به این پژوهش اضافه شده اند موفق به کشف و شناسائی مسیر ها و کانال های فاضلاب و بقایای تعداد زیادی ساختمان شده اند که یکی از آن ها محلی است که احتمال داده می شود، مرکز آتش نشانی بوده است.

سرپرستی این تیم تحقیقاتی بر عهده اندی سول باستان شناس آمریکائی قرار دارد. وی در رابطه با این عملیات جستجو و کاوش اعلام کرد: نکته بسیار جالب در یافته های ما، کشف بقایای ساختمانی است که در نقشه های باقی مانده از این مرکز نظامی وجود ندارد.

وی در ادامه توضیحات خود افزود: به طور کلی، ساختمان ها و تاسیات کشف شده در این مرکز نظامی ، همگی در جاهای قرار داشتند که منطبق با نقشه های قدیمی است و در میان تنها یک سالن بزرگ غذاخوری وجود دارد که منطبق با نقشه ها نبوده و این موضوع سبب گیج شدن پژوهشگران شده است. البته در بررسی های انجام شده توسط اعضای تیم که طی آن عکس های باقی مانده از این مرکز مورد مطالعه قرار گرفت، توانستیم این سالن غذاخوری را پیدا کرده و محل آن را با بقایای فعلی تطبیق دهیم.

بقایای کشف شده از مرکز نانوائی این کمپ نشان می دهد که عملیات ساختمان سازی در آن با سرعت زیادی انجام شده است. در این کاوش ها ، باستان شناسان موفق به کشف و شناسائی صفحات سوخته شده یک دفتر اطلاعات، بطری های شکسته، پایه های دستشوئی، زباله های مواد غذائی و خاک های سوخته ای که احتمالا به نانوائی این پایگاه تعلق داشت، شده اند.

جنگ جهانی اول در فاصله سال های 1914 تا 1918 میلادی رخ داده و طی آن چهره سیاسی دنیا تغییر پیدا کرده و همزمان با فروپاشی برخی امپراتوری های قدیمی مانند امپراتوری پروس، عثمانی و اتریش، کشورهای جدیدی پای به عرصه حیات گذاشتند.

مطالعه این کمپ نظامی می تواند پژوهشگران را در درک بهتر ساختار ارتش ها در جنگ جهانی اول کمک کند.

منبع: archaeology

ترجمه: فاطمه کردی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا