التیام زخم‌های دیابتی با سلول‌درمانی

دکتر سید مهدی طبایی با اشاره به اینکه ما با تمام توان و ظرفیت در تلاش هستیم تا از فناوری‌های جدید و به روز دنیا مثل بیورزونانس بهره بگیریم، افزود: این گونه فعالیتها از جمله طرح‌های پژوهشی مجموعه است که امیدواریم در آینده به نتیجه برسند.

وی ارائه بسته‌های درمانی مناسب به کسانی که دارای زخم مزمن هستند را مهمترین هدف این مجموعه برشمرد و گفت: تیم چند تخصصی مجموعه شامل اورتوپد، جراح، پوست، عفونی، فیزیوتراپ و رادیولوژیست و کارشناسان مجرب در حوزه زخم در تلاش هستند تا با پیدا کردن راه‌های مناسب گامی ارزشمند در درمان زخم‌های بدخیم بردارند.

طبایی با اشاره به اینکه وکیوم‌تراپی روشی است که برای درمان زخم‌های مزمن استفاده می‌شود، اظهار کرد: استفاده از خلاء، شیوه درمانی جدیدی برای بهبود ضایعات مختلف از جمله زخم‌های مزمن است.

وی اظهار کرد: ایجاد خلاء با فشار منفی روی بافت زخم سبب افزایش قدرت خون‌رسانی و تغذیه بافت زخم در حال ترمیم می‌شود و در مجموع با کاهش بار عفونی حاصل از پاک‌سازی ذراتی که بر روی زخم هستند، منجر به بهبود زخم می‌شوند.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه وکیوم تراپی به عنوان یک روش کمک درمانی برای التیام زخم‌های مزمن استفاده می‌شود، گفت: برای بهبود زخم‌های صعب‌العلاجی که به درمان‌های معمول جواب نمی‌دهند، از ابزارها و وسایل مختلفی کمک گرفته می‌شود که یک از آن‌ها وکیوم‌تراپی است.

طبایی با اشاره به استفاده از روش درمانی وکیوتراپی بومی اظهار کرد: خوشبختانه یکی از شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با تحقیق و پژوهش توانسته است دستگاه مربوط به وکیوم‌تراپی را بازسازی کند.

وی با اشاره به اینکه نوع بومی شده ایرانی این دستگاه طراحی شده است، گفت: شرکت‌های دانش بنیان وابسته به دانشگاه صنعتی اصفهان با مشارکت مرکز تحقیقات جهاد دانشگاهی این دستگاه را بومی‌سازی کردند که در کلینیک زخم جهاد دانشگاهی آماده بهره‌برداری است.

طبایی گفت: ماگوت‌تراپی یک روش دیگر برای درمان زخم‌های مزمن و لاعلاج است و در این روش با استفاده از لارو نوعی مگس به ترمیم زخم‌های مزمن می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه لارو مگس به صورت استاندارد در کشور تهیه شده است، گفت: اولین کلینیک ماگوت‌تراپی استاندارد کشور در جهاد دانشگاهی راه‌اندازی شده و با بهره گیری از استادان مجرب دانشگاه علوم پزشکی تهران لاروهای پرورش یافته، قابل استفاده برای مداوای زخم‌ها هستند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، طبایی با اشاره به اینکه محققان این مجموعه در حوزه زخم‌های دیابتی و مزمن کار می‌کنند، گفت: محققان جهاد دانشگاهی همواره در تلاش هستند تا بتوانند از تکنیک‌های جدید و به روز دنیا برای درمان زخم‌های بدخیم استفاده کنند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا