زخم دهان با بیش از 2 هفته ماندگاری را جدی بگیرید
دکتر پویان امینی شکیب در گفت و گو با ایرنا افزود: برخی از زخم های محوطه دهان، گونه و لب ناشی از گازگرفتگی خود فرد است و خود به خود قبل از دو هفته خوب می شوند، در غیر این صورت باید افراد باید حتما به پزشک مراجعه کنند.وی با اشاره به اینکه سرطان تومورهای غدد بزاقی بسیار متنوع و شبیه سرطان خون (LEUKEMIA ) است، اظهار کرد: این بیماری شامل سرطان های ساده تا بسیار پیشرفته است که در این حالت می تواند فرد بیمار را ظرف چند ماه از بین ببرد.
شکیب بیان کرد: شیوع سرطان غدد بزاقی از دیگر سرطان ها کمتر است اما تشخیص این نوع سرطان سخت است و محققان به دنبال راهکارهای مناسب تر برای تشخیص آن هستند.
وی به علائم این نوع سرطان اشاره کرد و گفت: اگر غدد براقی بزرگ ( نواحی گوش، زیر فک و زیر چانه ) درگیر شود مهمترین علامت اش تورم است و اگر غدد بزاقی فرعی داخل دهان درگیر شود مهمترین علائم آن، تورم و گاهی اوقات زخم است.
دبیر اجرایی سمپوزیوم بین المللی تومورهای بزاقی ادامه داد: گاهی اوقات بیماری نمی تواند بین یک زخم عادی ناشی از گاز گرفتن و یا مربوط به سرطان را تشخیص دهد که باید به پزشک مراجعه کند.
برگزاری سمپوزیوم بین المللی تومورهای غدد بزاقی در مهر ماه سال جاری
وی از برگزاری سمپوزیوم بین المللی تومورهای غدد بزاقی در روزهای 15 و 16 مهرماه سال جاری خبر داد و گفت: این رویداد علمی در دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.امینی، پاتولوژیست های دهان، فک، صورت، دندان پزشکان عمومی، جراحان فک و صورت، متخصصان گوش و حلق و بینی و آنکولوژیست ها از مخاطبان اصلی این سمپوزیوم اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه علاقمندان تا 15 تیر مهلت دارند مقالات خود را به دبیرخانه سمپوزیوم ارسال کنند، گفت: ارایه آخرین یافته های علمی، شناسایی روش های علمی تشخیص و درمان این بیماری و بیان تجربیات محققان و پژوهشگران از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
No tags for this post.