کنفرانس شیمی و تکنولوژی موادغذایی در آمریکا

این کنفرانس فرصت مناسبی برای بحث و تبادل نظر درخصوص فناوری‌ها و نوآوری‌های درحال ظهور، مدیریت کیفیت، بسته‌بندی‌های جدید موادغذایی، تغذیه و رژیم غذایی، فساد میکروبیولوژیکی، نانوکامپوزیت‌ها، نانوحسگرها، امنیت غذایی در جهان با تأکید ویژه بر شیمی و تکنولوژی موادغذایی است.

برخی از مهمترین محورهای این کنفرانس عبارتند از :

فناوری‌های فرآوری و بسته‌بندی موادغذایی

– نانوفناوری موادغذایی

– بیوتکنولوژی کشاورزی

– نانوفناوری موادغذایی

– مدیریت و کیفیت موادغذایی

– موادغذایی اصلاح ژنتیکی شده

– کنترل و ایمنی موادغذایی

– مدیریت تغذیه

پیشرفت‌ها و تحقیقات در تغذیه

 

آخرین مهلت ارسال مقالات 31 ژوئیه (9 مرداد) اعلام شده است.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت کنفرانس مراجعه کنند.

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا