با توجه به اهمیت سیاستگذاری و تصمیمسازی مناسب در حوزه خودروهای برقی و هیبریدی ستاد مدیریت سوخت و حمل و نقل کشور، پژوهشگاه صنعت نفت، انجمن واردکنندگان خودرو، خودروسازان داخلی، مراکز پژوهشی در دانشگاهها با هدف مشترک، بررسی الزامات فناورانه، مالی و اقتصادی، فرهنگی و قانونی را در برگزاری اولین سمپوزیوم بینالمللی خودروهای هیبریدی و برقی در دستور کار قرار دادند.
علیرضا فیض بخش، رئیس ستاد مدیریت سوخت و حمل و نقل کشور با اشاره به اینکه خودروهای برقی و هیبریدی در کشورهای توسعه یافته پیشرفت خوبی پیدا کردهاند، گفت: در کشور ما به دلایل مختلف، اقدام خاصی در این زمینه انجام نشده است و این سمپوزیوم بر آن است که جنبههای مختلف توسعه این محصولات در سبد خودرو و موتورسیکلت کشور در بخش خصوصی و حمل و نقل عمومی را بررسی کند و در قالب گزارش تخصصی- کاربردی در اختیار دولت قرار دهد.
وی در ادامه تصریح کرد: در سال گذشته اقدامات هیجانی در این خصوص انجام شد که معمولا این قبیل حرکتها برای کشور نتایج خوبی به همراه ندارد. رئیس ستاد مدیریت سوخت و حمل و نقل کشور افزود: به همین دلیل و برای سیاستگذاری و تصمیمسازی صحیح در نحوه توسعه سهم خودروهای برقی و هیبریدی بر آن شدیم تا با کمک پژوهشگاه صنعت نفت فعالیتهای مشترکی را صورت داده و گزارشی برای ارائه به دولت تهیه کنیم.
فیض بخش با بیان اینکه در تهیه این گزارش از نظرات تمام نخبگان کشور مشتمل بر تولیدکنندگان، استادان و خبرگان استفاده میشود، اظهار کرد: گزارشی جامع در مورد خودروهای برقی و هیبریدی تهیه میشود تا مقدمات توسعه همه جانبه این فناوری در کشور را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه از هشت ماه پیش بررسیها در خصوص به کارگیری این خودروها شروع شده است، گفت: روز اول این مراسم به ارائه مقالات و سخنرانیها اختصاص داشت و روز دوم در پنلهای تخصصی بررسیهای فناوری، بهینهکاوی و مباحث اقتصاد، ترویج و فرهنگسازی خودروهای هیبریدی مورد واکاوی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، اولین سمپوزیوم بینالمللی و نمایشگاه جانبی خودرو (فناوریهای نوین در حمل و نقل- خودروهای هیبریدی و برقی)، ۲۳و۲۴ خرداد ماه در مرکز همایشهای بینالمللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.
No tags for this post.