به گزارش سایت مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای، هدف از این واسط اسکن ضد بدافزاری (AMSI) آن است که به برنامه های کاربردی اجازه دهد تا محتوی را برای محصولات آنتی ویروس نصب شده برروی دستگاه ارسال کند تا در خصوص وجود بدافزار بررسی شوند.
با توجه به گزارش مایکروسافت، این واسط می تواند به طورخاص هنگام تعامل با محتوی اسکریپتی بسیار سودمند باشد زیرا اسکریپت های مخرب از روش هایی استفاده می کنند که می توانند به راحتی نرم افزار آنتی ویروس را دور زنند.
از طرف دیگر اسکریپت ها در حافظه برنامه های کاربردی اجرا می شوند و در نتیجه فایلی بر روی دیسک ایجاد نمی کنند که بتوان با برنامه آنتی ویروس آن را اسکن کرد.
اسکریپت ها تنها محتوایی نیستند که می تواند با این ویژگی جدید اسکن شود. برنامه های کاربردی ارتباطی می توانند با این ویژگی پیام های فوری را قبل از نمایش به کاربر به منظور تشخیص ویروس یا بدافزار اسکن نمایند و هم چنین بازی ها می توانند پلاگین ها را پیش از نصب اسکن کنند.
مدیر استراتژیک آنتی ویروس بیت دیفندر اظهار کرد که مطمئن نیستم که این ویژگی بتوانند در سالهای آتی تاثیر قابل توجهی داشته باشد زیرا به منظور تاثیر این ویژگی باید توسعه دهندگان برنامه ها و تولیدکنندگان آنتی ویروس هردو تصمیم بگیرند که از این ویژگی استفاده نمایند. باید دید چه تعداد از این تولیدکنندگان قصد دارند از ویژگی جدید ویندوز 10 بهره بگیرند.