ژانگ از محققان این پروژه گفت: این نانوآمولوسیون دارای خواص آنتی باکتریال است.وی بیان کرد: نزدیک به نیمی از بیماری های مربوط به غذا در آمریکا نشات گرفته از نوعی آلودگی های موجود در مواد غذایی است، ممانعت از این آلودگی و کنترل آن در مواد غذایی می تواند امنیت غذا را تضمین کند.
ژانگ اظهارکرد: درحال حاضر، شرکت های صنعتی برای کنترل آلودگی از شستشو با کلر استفاده می کنند، این روش کارآمد نبوده و باید روش های جایگزین مناسب تری برای آن ارائه شود، در همین جهت محققان دانشگاه ایالتی واین در جستجوی ماده ضدباکتری ایمنی و طبیعی برای این کاربوده اند.
وی گفت: برخی روغن های گیاهی دارای خواص ضدباکتری بوده که درحال حاضر به دلیل حلالیت پایین در آب با محدودیت کاربرد در صنایع غذایی روبرو هستند، محققان این پروژه با استفاده از نانوآمولوسیون سازی این روغن ها موفق به افزایش پایداری وحلالیت آن ها شدند که در نهایت فعالیت آنتی باکتریالی را افزایش می دهد.
ژانگ،افزود: بیشترتحقیقات انجام شده در حوزه این مواد آنتی باکتریال در مراحل اولیه بوده و لازم است تحقیقات زیادی در این حوزه انجام شود.،برای افزایش حلالیت این دارو باید این روغن ها با آب یا نمک های فسفاتی مخلوط شوند، با این حال به دلیل ماهیت آبگریزی این روغن ها، پایداری آن ها ممکن است دست خوش تغییر شود.
وی یادآور شد : تیم تحقیقاتی ما با استفاده از نانو آمولوسیون روشی برای ممانعت از این مشکل ارائه کردند و موفق به حل این مشکل شدند،در تحقیقات انجام شده دریافتیم که روغن اورگانو می تواند آلودگی های باکتریایی را کاهش دهد، ما به دنبال روش رهاسازی بودیم که بتوان این روغن را در محل مورد نظر رها کرد.وی بیان کرد: در این تحقیق نشان داده شد که نانوآمولوسیون این روغن می تواند گزینه مناسبی برای ایجاد ایمنی غذایی باشد. به گزارش ستاد فناوری نانو ،نتایج این پژوهش در قالب مقاله ای در نشریه Food Microbiology منتشر شده است.
No tags for this post.