حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه آب، خاک و محیط زیست

سورنا ستاری امروز در افتتاحیه اولین نمایشگاه و جشنواره فناوری های آب، خاک، خشکسالی و محیط زیست عنوان کرد: فرهنگ وابستگی نفتی که در کشور ما به عنوان یک فرهنگ جا افتاده است باید از بین برود و در قبال آن باید به جوانان و افکار آنها اهمیت دهیم تا بتوانیم به نتایج مفید و مثبتی برسیم.

وی افزود: تجربه نشان داده که ما هرجا با محیط زیست در افتادیم بعد از یک دهه انتقام سختی از ما گرفته که می توان به مشکلات ریزگردها، مشکلات کمبود آب و غیره اشاره کرد. این مسایل زاییده تفکر صنعتی در کشور هستند و گریبان گیر ما شده اند.

ستاری با بیان اینکه اگر ما نتوانیم از ظرفیت هایمان در کشور استفاده کنیم، نمی توانیم هر مشکلی را برطرف سازیم گفت: در حوزه محیط زیست، آب و خشکسالی هم باید بتوانیم مشکلاتمان را با عقل و افکار جوانان برطرف سازیم.

به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری حوزه آب، خاک و محیط زیست در بخش خصوصی سابقه طولانی ندارند ولی می توان از این قضیه اشتغال و تجارت ایجاد کرد و به کمک دولت شتافت.

وی با بیان اینکه تکنولوژی در حوزه آب، خاک و محیط زیست قابلیت تجاری شدن را دارند، اظهار داشت: یکی از اولین ستادهایی که در معاونت علمی فعالیت خود را آغاز کرد ستاد توسعه فناوری های آب، خاک، خشکسالی و محیط زیست بود چراکه ما شدیدا باید از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه آب، خاک و خشکسالی حمایت کنیم.

ستاری خطاب به شرکت کنندگان و غرفه داران در نمایشگاه گفت: باید شما از پلتفرم، معافیت ها، وام های کم بهره و سایر حمایت های معاونت علمی بهره ببرید تا در این راستا بتوانید فناوری های خود را در کشور به کار گیرید.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به درآمدزا بودن پژوهش عنوان کرد: در حوزه تصفیه آب و تولید آب و غیره روش های فناورانه ای وجود دارد که باید گسترش یابند.

وی با تاکید بر اینکه اصل قضیه، ایده خوب و قابل تجاری سازی شدن است تا در نهایت به اشتغال منجر شود، تصریح کرد: پژوهشگاه ها، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی باید در قالب بخش خصوصی فعالیت کنند تا بتوانیم به مقوله اشتغال در کشور دست یابیم.

ستاری افزود: شرکت های دانش بنیان در حوزه آب، خاک و خشکسالی زیاد نیستند و همچنین تکنولوژی های بومی در کشور در این حوزه وجود نداریم که امیدواریم در آینده شاهد افزایش شرکت های دانش بنیان و تکنولوژی های بومی در این حوزه باشیم.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان اظهار داشت: بحث پژوهش و تجاری سازی از اولویت های کشور است و معاونت علمی در این راستا حمایت هایی دارد که وزارت نیرو نیز در این راستا ما را همراهی خواهد کرد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا