نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

تاثیر ثبت اختراع و حفظ مالکیت فکری فناوران در آینده سلامت کشور

دکتر سعید نمکی امروز در مراسم آغاز به کار واحدهای مالکیت فکری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در محل وزارت بهداشت افزود: تنها در و دیوار و ملک و زمین نیست که باید به یادگار بماند بلکه علم و هوش و اندیشه و تفکر ناب است که می‌تواند فرزندان ما را ثروثمند تر کند.

وی افزود: همانطور که به عنوان نمونه در حوزه نانو مطرح شد که در مقالات رتبه ۴ دنیا را داریم و در حوزه ثبت اختراع آن رتبه ۲۵ دنیا را داریم. بنابراین نیاز است که گام‌های مهمی در حوزه ثبت اختراع صورت گیرد.

وزیر بهداشت یادآور شد: در حوزه معاونت پژوهشی در تعداد مقالات پژوهشی و توسعه شرکت‌های دانش بنیان و در تولید ملی گام‌های مؤثری را برداشته‌ایم و امیدواریم که در سال‌های آینده در سلامت کشور از آن بهره بگیریم.

وی گفت: یکی از مباحثی که فناوران نیاز دارند احساس امنیت برای اختراع آنها است که این کار با همیاری دانشگاه‌ها با ایجاد واحدهای مالکیت فکری فراهم می‌شود.

منبع:مهر

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل