یکی از پیشرفتهترین رباتهای موجود در این رقابت که موفق به کسب جایگاه سوم رقابت شد، ربات CHIMP (شامپانزه) بود که توسط تیم Tartan Rescue از مرکز ملی مهندسی رباتیک دانشگاه کارنگی ملون در آمریکا طراحی و ساخته شده است.
سازندگان توانستند جایزه 500 هزار دلاری جایگاه دوم را دریافت کنند.
ربات CHIMP تقریبا اندازه یک انسان معمولی است و ارتفاع آن هنگام ایستادن 150 سانتیمتر و هنگام نشستن 90 سانتیمتر است. این ربات از نرمافزاری اختصاصی برای کنترل برخوردار بوده که باعث چالاکی و سرعت بیشتر آن هنگام بالا رفتن از نردبان یا موانع میشود.
یکی از دلایل نامگذاری ربات شامپانزه، بازوهای بسیار بلند 130 سانتیمتری آن است که از کارایی بسیار بالایی در حفظ تعادل و گرفتن اشیای مختلف برخوردار است. CHIMP میتواند با باتریهای خود برای 90 دقیقه با ظرفیت کامل کار کند.
به گفته تیم Tartan Rescue، ربات شامپانزه قادر است تا با استفاده از سیستم موقعیتیاب لیزری شرایط محیط را به سرعت اسکن کرده و همچنین به کمک فناوری کنترل از راه دور و دوربینهای موجود در ربات میتوان به آسانی آن را کنترل کرد.
همچنین این ربات میتواند با موتورهای قدرتمند و مفاصل محکمش، اشیائی به وزن 130 کیلوگرم را نیز جابهجا کند.
به گزارش ایسنا،تیم رباتیک KAIST از کره جنوبی با ربات DRC-Hubo خود، پس از دو روز رقابت در کالیفرنیا برنده نخست رقابت رباتیک دارپا شدند. در مجموع، 24 ربات انساننما به همراه تیمهایشان به فینال رقابت رباتیک دارپا راه یافته بودند. 12 تیم از امریکا، پنج تیم از ژاپن، سه تیم از کره جنوبی، دو تیم از آلمان، یک تیم از ایتالیا و یک تیم از هنگکنگ بودند. اما این آخرین نسخه ربات HUBO متعلق به تیم KAIST از کره بود که برنده نخست این رقابت شد.
ربات HUBO شش دقیقه جلوتر از ربات Atlas متعلق به تیم رباتیک IHMC و 10 دقیقه نیز سریعتر از ربات CHIMP متعلق به تیم Tartan Rescue عمل کرد.