جشنواره ملی حرکت در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود

سید علی‌اکبر هاشمی‌راد با اعلام این خبر، گفت: جشنواره حرکت، رویدادی ملی است که هرساله برای رقابت، عرضه و نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاه‌ها و سایر مراکز علمی برگزار می‌شود.

معاون دانشجویی-فرهنگی با بیان این‌که جشنواره حرکت، بزرگ‌ترین رویداد علمی دانشجویی سراسر کشور است که همه ساله مورد استقبال جمع کثیری از انجمن‌های علمی دانشجویی قرار می‌گیرد؛ افزود: امسال این جشنواره برای نخستین‌بار با همکاری شورای دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار خواهد شد.

دکتر هاشمی‌راد گفت: در این دوره از جشنواره، دانشجویان به صورت گروهی و یا انفرادی در چهار حوزه‌ی محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع و کارآفرینی به رقابت می‌پردازند.

وی تاکید کرد: دانشجویان تا تاریخ 26 اردیبهشت‌ماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند. طرح‌های برگزیده این جشنواره در آیین اختتامیه‌ای که روز دوشنبه 30 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود؛اعلام خواهد شد.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا