روز جهانی حبوبات نامگذاری شد

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، مجمع عمومی سازمان ملل با توجه به آثار مطلوب مصرف پروتئین گیاهی برای محیط زیست، مصرف این دانه های خوراکی را به عنوان یک منبع جایگزین پروتئین تشویق می کند.مجمع عمومی سازمان ملل در تلاش برای جهانی کردن اقداماتی که در سال 2016 میلادی به عنوان سال بین المللی حبوبات انجام گرفت، روز جهانی حبوبات را تعیین کرده است.

حبوبات متشکل از دانه های خوراکی خانواده بنشن از جمله انواع عدس، لوبیا، نخود و نخودفرنگی هستند. تمام این دانه ها حاوی مقادیر زیادی پروتئین هستند و باید در یک رژیم غذایی گیاهی مصرف شوند تا پروتئین موردنیاز روزانه را تامین کنند.
همچنین این دانه ها منبعی غنی از فیبر، منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسیدهای آمینه، آهن و روی محسوب می شوند.مقادیر زیاد آهن در این دانه های خوراکی اثر مطلوبی بر سلامت زنان در سنین باروری دارد.
محیط زیست نیز از کشت دانه های حبوبات منتفع می شود. این گیاهان قابلیت عجیبی در تثبیت نیتروژن اتمسفر در خاک دارند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا