نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

کاهش 57 درصدی خطر ابتلا به سرطان رحم با رژیم مدیترانه‌ای

به گزارش ایسنا ، محققان ایتالیایی در پژوهش جدید خود، تاثیر رژیم مدیترانه‌ای شامل شیر و فرآورده‌های لبنی، سبزی، میوه‌جات، آجیل، حبوبات، غلات و سیب زمینی، ماهی، چربی‌های اشباع نشده و اندکی گوشت را در 5000 زن ایتالیایی مورد بررسی قرار دادند.

 

نتایج نشان داد: زنانی که اغلب 7 تا 9 مورد مواد مغذی ذکر شده را مصرف می‌کردند، 57 درصد و زنانی که 6 مورد را استفاده می‌کردند 46 درصد در خطر کمتری برای ابتلا به سرطان رحم قرار داشتند.

 

برای زنانی که رژیم غذایی‌شان کمتر از پنج مورد بالا را شامل می‌شد، خطر سرطان رحم کاهش نمی‌یافت.

 

پژوهشگران می‌گویند که انتخاب صحیح غذای سالم و داشتن فعالیت روزانه تاثیر به سزایی در کاهش خطر سرطان‌ها دارد.

 

این پژوهش در مجله Cancer منتشر شده است.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل