پژوهشگران توصیه می کنند برای درست کردن سالاد سبزیجات از تخم مرغ پخته نیز استفاده کنید زیرا مطالعات جدید نشان می دهد ترکیب تخم مرغ پخته و سبزیجات در سالاد می تواند میزان ارزش غذائی و جذب مواد مفید این ترکیب را افزایش دهد .
در همین زمینه وین کمپل Wayne Campbell از پژوهشگران دانشگاه پوردو Purdue University در رابطه با این موضوع اعلام کرد : " ترکیب سبزیجات و تخم مرغ راهکار خوبی برای افزایش ارزش غذائی سبزیجات و استفاده از مواد مفید موجود در تخم مرغ است . "
این مطالعات همچنین نشان می دهد جذب کاروتنوئیدها carotenoids در افرادی که از ترکیب تخم مرغ به همراه گوجه فرنگی ، هویج رنده شده ، اسفناج و کاهو مصرف می کنند ، سه تا نه برابر بیشتر از سایر افراد است . کاروتنوئید موجود در سالاد شامل بتا کاروتن beta-carotene ، آلفا کاروتن alpha-carotene ، لیکوپن lycopene ، لوتئین lutein ، و zeaxanthin است که دو مورد آخر در زرده تخم مرغ یافت می شود .
وین کمپل در ادامه سخنان خود افزود : " تخم مرغ علاوه بر خواص ویژه ای که دارد ، یک ماده غذائی غیر گیاهی خوب برای کاهش وزن محسوب می شود .
این موضوع به دلیل وجود ترکیبات ویژه در این ماده غذائی است و موادی از جمله لوتئین lutein و zeaxanthin تنها در تخم مرغ وجود داشته و ارزش این مواد غذائی در ترکیب با سبزیجات ، افزایش می یابد .
محققان این پروژه تحقیقاتی همچنین اعلام کردند که در بررسی های خود به کارآئی و مفید بودن ترکیب تخم مرغ و سالاد سبزیجات در رده سنی جوانان پی برده اند که این موضوع را می توان به تمامی رده های سنی گسترش داده و لحاظ کرد .
لازم به توضیح است که تیم تحقیقاتی مزبور در نظر دارد به مطالبع در مورد سایر مواد مغذی محلول در چربی از جمله ویتامین E و ویتامین D بپردازد .
No tags for this post.