قبل از ورزش باید محصولات لبنی مصرف کرد

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فرآورده‌های لبنی را باید حدود دو ساعت قبل از ورزش مصرف کرد، تا از دست دادن احتمالی کلسیم به علت فعالیت‌ بدنی و بار فیزیکی پیشگیری کرد.
 
افرادی که مشغول انجام رشته‌های ورزشی، که نیاز به تحمل وزن بر روی پاها ندارند (مانند دوچرخه سواری، قایقرانی پارویی، شنا) هستند کلسیم را از طریق عرق از دست می‌دهند. چیزی شبیه به این در فضانوردان، در واقع بدون عرق کردن اتفاق می‌افتد. این استخوان‌ها را ضعیف می‌کند و خطر ابتلا به پوکی استخوان را در آینده افزایش می‌دهد.
 
پروفسور لوئیس برک تاکید می‌کند: تحقیقات نشان داده است که بدن با میل زیاد، کلسیم را از دستگاه گوارش خارج می‌‌کند. بنابراین با خوردن محصولات سرشار از کلسیم، استخوان‌ها در برابر فرسایش محافظت می‌شوند. به طوری که سطح ثبات کلسیم حفظ خواهد شد.
 
به نوبه خود دویدن رشد بافت استخوانی را تحریک می‌کند در واقع وزن فرد به اضافه بار حاصل از دویدن بر بدن این فرآیند را فعال می‌کند. در ورزش‌های دیگر که نیاز به تحمل وزن بر روی پاها نیست، تراکم مواد معدنی استخوان کاهش می‌یابد. برای پیشگیری از کاهش تراکم مواد معدنی استخوان، قبل از ورزش لازم است سه پرس از فرآورده‌های لبنی مصرف کرد. پنیر، غلات با شیر، کوکتل شیر، ماست و حتی املت مناسب برای مصرف قبل از ورزش هستند.
 
No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا