فروپاشی تمدن بشر و جهان طبیعت نزدیک است

به گزارش سیناپرس به نقل از ایرنا، این فعال محیط زیست به عنوان نماینده مردم جهان انتخاب شد تا دیروز -دوشنبه- در برابر نمایندگان تقریبا 200 کشور مختلف که در شهر کاتوویتس گردهم آمدند تا تعهدات کنوانسیون آب و هوای پاریس را اجرایی کنند، سخنرانی کند.

او در بخشی از این سخنرانی گفت: در حال حاضر ما با بحران های ساخت دست بشر در مقیاس جهانی روبرو هستیم و بزرگترین تهدید ما در طول هزاران سال تغییرات آب و هوایی است. اگر اقدام فوری انجام نشود، فروپاشی تمدن بشر و بخش عمده ای از دنیای طبیعت نزدیک است.
اتنبرو در این سخنرانی که از پیام های مردم سراسر جهان برای آماده سازی متن آن استفاده شد، ادامه داد: مردم جهان حرف های خود را بیان کردند. زمان به سرعت می گذرد. آن ها از شما تصمیم گیرندگان می خواهند که همین حالا اقدام کنید. شما رهبران جهان هستید و باید رهبری کنید. ادامه حیات تمدن های بشری و دنیای طبیعی که ما به آن وابسته ایم، در دستان شماست.
اتنبرو حاضران و مردم جهان را به استفاده از ربات ActNow که با هدف افزایش دانش شخصی افراد در این رابطه طراحی شده است، تشویق کرد.
آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل نیز در سخنان خود خطاب به حاضران گفت: سرعت تغییرات آب و هوایی زمین بیش از سرعت اقدامات ما است و ما باید پیش از این که خیلی دیر شود، به این تغییرات برسیم. برای بسیاری از افراد، نواحی و حتی مناطق زمین، این موضوع به موضوع مرگ و زندگی تبدیل شده است.
به گفته گوترش، اجلاس COP24 پس از کنوانسیون پاریس، مهمترین اجلاس در زمینه تغییرات آب و هوا است و باید تعهدات مالی موردنیاز را تامین کند. وی در این رابطه گفت: ما در خصوص تامین مالی مبارزه با بحران آب و هوایی جهان دارای مسئولیت جمعی هستیم.»
او با تاکید بر فرصت های اقتصاد سبز اعلام کرد: اقدام مشترک در خصوص آب و هوا، مسیر قانع کننده ای را برای تبدیل زمین به یک جهان بهتر پیش رو می گذارد. دولت ها و سرمایه گذاران باید روی اقتصاد سبز سرمایه گذاری کنند نه روی اقتصاد خاکستری.
آندژی دودا رئیس جمهور لهستان نیز در مراسم افتتاحیه این اجلاس گفت: استفاده موثر از زغال سنگ با سیاست های آب و هوایی جهان تناقض ندارد. لهستان 80 درصد از توان الکتریکی موردنیاز خود را از زغال سنگ تامین می کند و با وجود این از سال 1988 تا کنون با افزایش کارآیی روش های تامین انرژی، میزان کربن تولیدی خود را 30 درصد کاهش داده است.
یکی از اهداف این اجلاس، افزایش میزان تعهدات دولت ها در رابطه با کاهش انتشار کربن است. در حال حاضر هدف اصلی دولت ها مقابله با افزایش دمای 3 درجه ای زمین در قیاس با دوره پیش از صنعتی شدن است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا