حدود 80 هزار ایرانی به ام اس مبتلا هستند
دکتر محمود عابدینی درباره وضعیت درمان بیماران مبتلا به ام اس افزود: با وجود داروهای جدیدتر، ترکبیات اینترفرون هنوز داروی ردیف اول درمان این بیماری در کشور است که به صورت عضلانی یا زیر جلدی تزریق می شود.
وی ادامه داد:این دارو در کارخانه های ایران ساخته می شود و مورد تایید وزارت بهداشت و درمان است.
عابدینی اضافه کرد: سایر داروهای مورد نیاز بیماران ام اس که به تولید داخلی می رسند نیز از سوی پزشکان تجویز می شود و مشکل به خصوص درباره تامین داروهای ام اس در کشور وجود ندارد .وی اظهار کرد:اگربیماری بخواهد داروی خارجی مصرف کند باید مابه التفاوت داروی ایرانی و خارجی را پرداخت کند.به گفته این متخصص مغز و اعصاب بیماری ام اس جزو بیماری های خاص محسوب می شود.
دکتر عابدینی در ادامه ضمن اعلام خبر برگزاری دوازدهمین کنگره بین المللی ام اس در روزهای 21 و 22 آبان ماه در سالن پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت:کنگره سالیانه ام اس یک سال در تهران و یک سال در شهرستان ها برگزار می شود و امسال در استان مازندران پذیرای شرکت کنندگان خواهیم بود.
دبیر دوازدهمین کنگره بین المللی ام اس ایران افزود: این کنگره با مشارکت انجمن مولتیپل اسکلروز ایران و دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار، فراخوان برای ارسال مقالات داده شده و زمان ارسال مقالات آن 15 مردادماه خواهد بود.
وی در باره محورهای اصلی کنگره گفت :مکانیسم بیماری ام اس، داروها و درمان های جدید بویژه درمان های خوراکی، نقش بعضی از فاکتورها چون ویتامین دی، پرستاری و توانبخشی بیماران ام اس و ژنتیک بیماری از جمله مهم ترین محورهای مورد بحث در کنگره امسال خواهند بود.
عابدینی با بیان اینکه کارگاه ها و پنل هایی برای کنگره تدارک دیده شده است، عنوان کرد: دو کارگاه در خصوص اقدامات پرستاری و توانبخشی و تصویر برداری های جدید ام آرآی خواهیم داشت و پنل ها با موضوعات اخلاق و ام اس در بارداری است.وی افزود:درکنگره امسال در کارگاه توانبخشی، راهکارهایی برای بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به ام اس از متخصصان توانبخشی ارائه می شود تا بیمار بتواند به زندگی عادی اش بازگردد.
No tags for this post.