بیستمین نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین دایر شد

 در پاویون توانمندی ها و فناوری های جمهوری اسلامی ایران 6 شرکت دانش بنیان ایرانی، با ارائه آخرین دستاوردهای خود در حوزه اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی شرکت کرده اند.

در این نمایشگاه که در وسعتی بیش از 100 هزار متر مربع دایر شده است بیش از سه هزار و 500 شرکت چینی به همراه شرکت هایی از بیش از 30 کشور دنیا دستاوردهای نوآوری خود در حوزه های خانه هوشمند، سلامت هوشمند، شهر هوشمند، رباتیک، لیزر و فوتونیک، انرژی و هوا و فضا را به نمایش گذاشته اند.
نمایشگاه فناوری های پیشرفته چین به عنوان مهمترین نمایشگاه فناوری و نوآوری در چین، فرصت مناسبی برای شرکت های ایرانی است تا توانمندی های خود را از این طریق به بازارهای جهانی عرضه نموده و به دنبال تجاری سازی ایده ها، جذب فرصت های صادرات، تعریف همکاری های دوجانبه و جذب سرمایه گذاری باشند.این نمایشگاه تا روز چهارشنبه دایر است.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا