سیگنال مغزی ک در انتخاب غذا نقش دارد

به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، دانشمندان دریافته‌اند که یک سیگنال مغزی می‌تواند به تصمیم‌گیری در مورد انتخاب غذا کمک کند.به گفته این پژوهشگران که روی موش‌ها آزمایش می‌کنند، ناحیه‌ای از مغز، نقش مهمی در انتخاب نوع و مقدار غذا دارد. این ناحیه موسوم به "ونترال پالیدوم"، ساختاری در قسمت "عقده‌های قاعده‌ای" مغز است که در پیشرفت درمان و تشویق به انتخاب غذای سالم تاثیر دارد.متخصصان علوم اعصاب "دانشگاه جان هاپکینز" آمریکا تصمیم گرفتند نحوه تصمیم‌گیری مغز در مورد نوع و مقدار غذا را بررسی کنند.

دیوید اوتنهیمر، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: ما دریافتیم که ناحیه‌ای از مغز می‌تواند درک ما در مورد غذا را با روش قابل‌توجهی منعکس کند. این سطح از فعالیت مغزی، بسیار بیشتر از انتظارات کنونی ما بود.پژوهشگران، به موش‌ها و نوشیدنی شیرین متفاوت دادند که یکی از آنها حاوی ساکارز و دیگری حاوی مالتودکسترین بود. موش‌ها، نوشیدنی حاوی ساکاروز را ترجیح دادند و آن را زودتر مصرف کردند. پژوهشگران برای چند روز به موش‌ها نوشیدنی دادند و از فعالیت مغز آنها نقشه‌برداری کردند.

این پژوهش، نورون‌هایی را نشان داد که هیجان را برای نوشیدنی حاوی ساکاروز و ناامیدی را برای نوشیدنی حاوی مالتودکسترین ثبت می‌کنند و آنها را به ناحیه ونترال پالیدوم در مغز موش‌ها انتقال می‌دهند.

نتایج پژوهش نشان می‌دهد که این ناحیه از مغز می‌تواند تصمیم‌هایی مرتبط با محتوا بگیرد و بهترین گزینه را برای انتخاب غذا ارائه دهد.

 اوتنهیمر افزود: داده‌های این پژوهش نشان می‌دهند که بررسی بیشتر ناحیه ونترال پالیدوم، برای درک نحوه تصمیم‌گیری در مورد غذا مهم است. این ناحیه از مغز می‌تواند دلیل هیجان‌انگیز بودن و ناامیدکننده بودن غذاها را مشخص کند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا